Wie zijn wij?

17 jaar geleden heb ik mijn eerste “buitenlandse” hond gered in Frankrijk. Een kruising border collie, Lady. Helaas, heb ik Lady op 24 juli 2011 moeten laten inslapen. Zij is ruim 16 jaar geworden.

 

Afgelopen juli zoekend naar het asiel in Frankrijk waar ik haar vandaan heb, kwam ik de Phoenix Association France tegen. Een fantastisch initiatief met de doel om de franse bevolking zelf bewust te maken van de dieren leed in hun land.

 

Zij hebben mij gevraagd om de zuster organisatie te worden in Nederland zodat de honden en katten die op “deathrow” zitten in het asiel meer kans krijgen om een waardig bestaan.

 

Aangezien, ik veel ervaring heb opgedaan in de stichting wereld met Spaanse honden, besloot ik, samen met mijn partner Patrick, dochter Loïs en schoonzoon Stephan de uitdaging aan te gaan om ook de Franse dieren te helpen! Helpen jullie ook mee?

 

Namens alle Franse dieren, bedankt!!

 

Lisa Longdon

Stichting Lady’s Rescue Dogs   

Lisa, Lady en Ben


Lisa, Patrick en Ben bij een asiel in Spanje nadat wij spullen hadden afgeleverd!

Lois